Referencer

Josefine: Vinduespolering

Mandag, 24. marts 2014

14Kanstrup Gruppen kan godt anbefales til vinduespolering!! Ingen striber eller pletter og der er ingen klatter. Rene vinduer.

Jens: Hovedrengøring

Lørdag, 01. februar 2014

14Kanstrup kan anbefales. Hurtig tilbagemelding på forespørgsel, venlig og imødekommende betjening og tilfredsstillende udførsel. Jeg kommer tilbage næste gang.

Connie: Glade ældre!

Tirsdag, 10. september 2013

14Det er overraskende, hvor meget man for leveret af Kanstrup Gruppen, i forhold til det jeg betaler. Jeg skal ikke for tage meget noget som helst, de gøre det hele .. Flytter tingene for mig osv .. Det eneste jeg skal, det er at åbne døren for dem. Vil klart anbefale dem, til andre ældre mennesker! I for et firma, med en rar og venlig ejer, der går efter, hvad man ønsker. Hvis jeg kunne gi dem stjerner, vil jeg gi dem 5/5.

Trine Levring: Glad børnefamilie

Onsdag, 04. september 2013

14Kanstrup Diverse er det bedste der er sket for vores lille børne familie! 1 gang om ugen kommer vi hjem til et velduftende, grundigt renskuret hjem. Vi behøver ikke bekymre os om denne kedelige del af livet – eller trækkes med andre firmaer,som enten glemte at komme eller var sjuskede, for den sags skyld.

Pia Brito: Fantastisk oplevelse

Torsdag, 15. august 2013

14Efter at have været mere end utilfredse med et andet rengøringsfirma i lang tid, skiftede vi over til Kanstrup Diverse Gruppen – og sikke en glæde! Det reneste,dejligste renskurede hjem,mødte mig da jeg kom hjem efter deres første besøg. Jeg kunne ikke finde en eneste ting, jeg kunne være utilfreds ned, Jeg er glad, lettet og vil anbefale Kanstrup Diverse Gruppen til enhver tid.