Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring er vigtigt for dig som driver virksomhed, og har lokaler hvor dine medarbejdere og kunder færdes.

Erhvervsrengøring er vores mellemnavn, og vi klarer alle former for rengøring af butikken.

Men kald os bare Knofedt Jensen, mens vi tilser erhvervsrengøringen i dine lokaler, og sørger for at interiøret står skinnende rent.

Almindeligvis hedder vi Kanstrup Gruppen, og er dem du ringer til, når du står i skidt til halsen, men vi anbefaler du ringer allerede i dag…

Få en fast aftale med os, så er du sikret altid velholdte erhvervslokaler og ren samvittighed.

Erhvervsrengøring med Kanstrup Gruppen

Afspil video

Kontorrengøring

Hvis det roder på kontoret, så lad os rydde op. Vi er ikke bange for lidt rod, medmindre det er selve rodekontoret, så skal vi ikke have klinket noget. 

Men altså, alle andre kontorer end lige Københavns skatteforvaltning, kommer vi hjertens gerne og giver en hjælpende hånd. Har du fået tryksværte på skjorten, eller håret fast i printeren, så ring til Kanstrup Gruppen, vi ordner det. Vi tømmer både papirkurv og hulmaskiner, rengør skærme og tastaturer, og sørger selvfølgelig for at der er støvsuget og vasket gulve. Vi kan kontorrengøring, og sætter en ære i rene kontorlokaler.

Butiksrengøring

Er du butiksindehaver og trænger til at få gjort rent i butikken, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter i butiksrengøring, og rengør hver eneste kvadratmillimeter i din butik.

Uanset hvilken butik du bestyrer, så er Kanstrup Gruppen den rigtige samarbejdspartner for dig. Vi ved hvor vigtigt det er, at der er pænt og rent i butikken, når kunderne kommer ind.

Dét indtryk en kunde bliver mødt med, det øjeblik hun træder ind i butikken, er ofte altafgørende for et godt salg. Og dine butikslokaler spiller en stor rolle i det indtryk, og herunder hvor rene og velpolerede både lokaler og inventar fremtræder.

Lad Kanstrup Gruppen klare din butiksrengøring for dig. Så kan du koncentrere dig om at passe butikken imens.

Håndværkerrengøring

Er du håndværker med kompetencer inden for dit håndværk, og ikke inden for rengøring, så er vi det helt rigtige rengøringsfirma for dig. Vi rydder gerne op efter dig, og ved godt, at hvor der udøves håndværk, der svines.


Som håndværksmester med faglærte svende på timeløn, er det let tjente penge at kontakte os. Vi gør rent på den halve tid af dine folk, og vi skal hverken have smudstillæg eller overarbejdsbetaling. Dine svende skal skabe værdi til din virksomhed, og ikke spilde tiden på at feje gulvet.


Når vi varetager din håndværkerrengøring, undgår du også at kunderne klager efterfølgende fordi din svend havde overset et hjørne. Vi går alle kroge minutiøst igennem, og overser intet.

 

Erhvervsrengøring i hele Storkøbenhavn

Vi udøver erhvervsrengøring overalt i København og omegn. Har du virksomhed i eller omkring København, så er vi din fremtidige samarbejdspartner…

Vi tager gerne skraldet og glemmer ikke at tømme papirkurven. Intet fejes ind under gulvtæppet, og håndvasken stiller vi os kun i kø ved, for at komme til at polere den, så man kan spejle sig i fajancen.
Spejle, armaturer, afløb, knagerækker mv. polerere vi med samme entusiasme.
Vi overser aldrig noget, og sparer ikke på knofedtet, når vi udfører erhvervsrengøring i København og omegn.

Butiksrengøring Rødovre

Har du butik i Rødovre, er vi det oplagte valg for dig som er butiksindehaver. Vi er selv beliggende i Rødovre, og handler selv lokalt. Det er god skik for lokale at støtte hinanden, og danner de bedste rammer for et lokalsamfund.

Kanstrup Gruppen fra Rødovre, sørger for butiksrengøring i Rødovre.

Butiksrengøring Ballerup

Ballerup betragter vi hos Kanstrup Gruppen som værende med inde under vores lokalområde. Dette fordi vi i forvejen har en del kunder i Ballerup, som vi udfører butiksrengøring for, og fordi vi er stolte sponsorer for Ballerup Boldklub.

Spil du også bolden til os, og lad Kanstrup Gruppen holde butikken ren.

Håndværkerrengøring København

Har du haft håndværkere på besøg, hvor håndværkerrengøring ikke var en del af aftalen, så træder vi gerne til. Uanset hvor i København og omegn du måtte befinde dig, så fortvivl ikke, hjælpen er på vej.

Ring til Kanstrup Gruppen når lokummet brænder, eller blot når du har brug for håndværkerrengøring i København.

Rengøringsfirma København

Som rengøringsfirma med København og omegn som jurisdiktion, er vi altid på udkig efter snavs og urent trav. Vi slår hårdt ned på urenheder og finder os ikke i skidt og møg.
Nullermænd jager vi med støvsugeren, og pletter får med gulvskrubben. Som rengøringsfirma er vi i København og omegn, hvad Pinkerton var som detektiv foretagende i midtvesten.

Et godt tilbud

Få et uforpligtende tilbud fra Kanstrup Gruppen. Uanset om det drejer sig om kontorrengøring, butiksrengøring eller håndværkerrengøring, så har vi et godt tilbud til dig som er erhvervsdrivende.
Vi påtager os alle slags opgaver – store som små – og vi udfører alle opgaver med omhu og grundighed.
Vi går ind for et renere miljø, og gør konsekvent brug af kemikaliefri rengøringsmidler. Ved at benytte Kanstrup Gruppen til at stå for din erhvervsrengøring, er du med til at skåne miljøet og skabe et sundere indeklima.

Lad os sammen rydde bordet med en god aftale på erhvervsrengøring. Vi tilpasser aftalen dit behov, og dine ønsker for effektiv rengøring i dine erhvervslokaler.

IBOS DANMARK 11. apr. 2019

Fantastisk rengøring. Sødt personale, pænt arbejde, kommer til tiden. Altid søde, flinke og hjælpsomme. Fik også bilen rengjort. Så fint og lækkert - Top profesionelle.

Rydendahl Mediegrafisk 14. apr. 2019

Hurtig svar og levering og meget hjælpsom betjening.

ADKJ Entreprise 28. apr. 2015

Vi havde besøg af Kanstrup Gruppen. Det gik dejligt nemt og hurtigt og der var rent og pænt. Vores ruder havde aldrig været renere. Top karakter fra os af.

Få et uforpligtende tilbud
close slider
Contact Form

Et uforpligtende tilbud!

Udfylde vores formular og evt skriv, hvis der er nået særligt, vi skal tage hensyn til, når vi udregner vores tilbud til dig. Vi sender et tilbud til dig, så hurtigt, som muligt.

Et uforpligtende tilbud!

Udfylde vores formular og evt skriv, hvis der er nået særligt, vi skal tage hensyn til, når vi udregner vores tilbud til dig. Vi sender et tilbud til dig, så hurtigt, som muligt.
Contact Form

Et uforpligtende tilbud!

Udfylde vores formular og evt skriv, hvis der er nået særligt, vi skal tage hensyn til, når vi udregner vores tilbud til dig. Vi sender et tilbud til dig, så hurtigt, som muligt.