Kanstrup Gruppens serviceydelser for Erhverv

Erhvervsrengøring

Hos Kanstrup Gruppen får I en aftale med et fleksibelt og stabilt servicefirma. Med vores kemikaliefrie produkter, yder vi den mest miljøvenlige og indeklimaforbedrende rengøring, der er på markedet.

Butiksrengøring

Hos Kanstrup Gruppen tilbyder vi butiksrengøring i hele København og omegn. Vi påtager os alle slags opgaver – både store og små inden for butiksrengøring

Kontorrengøring

Med vores kemikaliefrie produkter, leverer vi et rent og sundt indeklima til jeres kontor. Hver af vores opgaver udfører vi med stor omhu og grundighed.

Institutionsrengøring

Vi påtager os rengøring af institutioner, vuggestuer og børnehaver m.v. Med vores kemikaliefrie produkter, leverer vi rengøring til jeres institutioner.

Hovedrengøring

Vi har stor erfaring inden for hovedrengøring. Det kan være alt, lige fra rengøring af tomme kontorer til slutrengøring efter håndværkere.

Ejendomsservice

Med en aftale hos Kanstrup Gruppen tilbyder vi vedligeholdelse af hele jeres ejendom, både inde og ude – lige fra anlægsgartneri til trappevask. Vores medarbejdere er fleksible og stabile, og du vil altid kunne komme i kontakt med vores medarbejdere.

Vinduespolering

Hos Kanstrup Gruppen tilbyder vi abonnement på vinduespolering for erhverv. Når vi pudser vinduer, efterlader vi hverken striber eller pletter.

Trappevask

Rengøring af trapper – trin efter trin. Hos Kanstrup Gruppen leverer vi præsentable trappeopgange, så beboerne har pæne og ordentlige opgange.

Snerydning

Kanstrup Gruppen tilbyder snerydning for erhverv. Vi fjerner sne fra fortove, parkerings og gangarealer, til en fast pris pr. gang.